Menu
×

Despre Noi

Partner Rent a Car – partnerul tau de incredere!

Compania Partner Rent a Car s-a infiintat pe piata de inchirieri auto cu viziunea de a sa oferi  un segment cat mai larg de masini de inchiriat, toate la standarde de functionare si estetice superioare pentru a fi mai aproape de clienti. Astfel, firma a dotat flota auto cu autoturisme care sa raspunda oricaror necesitati sau pretentii pe acest segment de rent a car.

Compania este infiintata de antreprenori romani cu experienta in domeniul auto, care si-au propus sa vina in intampinarea tuturor potentialilor clienti cu o oferta de dedicata de masini, impecabil intretinute.

Partner Rent a Car despre servicii inchirieri auto

Astfel, flota de masini a companiei Partner Rent a Car este conceputa sa  acopere toate segmentele de inchirieri masini: economic, standard, SUV, break,  masini de lux si microbuze. Oferta se adreseaza  in egala masura turistilor business si leisure, precum si companiilor care doresc  suplimentarea parcului auto propriu cu autoturisme de diferite standarde. Pentru segmentul de turisti leisure, Partner Rent a Car  vine in intampinare cu serviciul de tip Self – Drive, acordand clientilor asistenta la intocmirea traseelor prin Romania si, mai ales,  masini de inchiriat care sa raspunda nevoilor  de calatorie.

Astfel, pentru de la segmentul economic, compania inchiriaza masini ieftine, precum Dacia Logan. Pe segmentul standard, Partner Rent a Car ofera masini precum Skoda Octavia, fabricatie 2012 -2014 ( sau similar).

inchirier masini Dacia Logan

Partner Rent a Car a luat in considerare  optiunile de transport pentru turistii cu pretentii sau executivi,  dotand flota auto cu autoturisme de precum BMW X3, BMW 320 sau 520 D, Porsche Cayenne, Range Rover Sport /Evoque sau autoturisme similare, care sa corespunda acestei clase de inchiriere auto de lux.

Inchirieri auto BMW seria 3

Intrucat serviciul de inchirieri microbuze de calitate  este optim pentru sejur pentru familiile numeroase, dar si pentru companiile care organizeaza evenimente corporate, Partner Rent a Car a  dotat flota cu o gama variata de auto 8+1 sau 7+1, intretinute din punct de vedere tehnic si estetic la standarde superioare.

inchirieri microbuze mercedes Vito

Pentru clientii corporate, Partner Rent a Car a conceput pachete de inchiriere autoturisme pe termen lung ca varianta optima in locul leasingului operational, oferind companiei  optiunea de conduce o masina de standard diferit. Pachetele si abonamentele Parnet Rent a Car sunt solutia pentru compania dvs. In cazul in care s-a defectat un autoturism sau evaluati ca aveti nevoie de suplimentarea masinilor din flota pe termen limitat

Un segment secundar de servicii al Partner Rent a car se refera la serviciile de inchiriere cu sofer, precum  trasnsferuri de aeroport, inclusiv servicii de tipul meet and greet, inchirierea de masina cu sofer pentru evenimente corporate sau private, indeosebi pentru categoria vanuri si masini de lux de inchiriat.

“Ne dorim sa oferim servicii de inchiriere masini la standarde superioare, la preturi competitive si in conditii de maxima flexibilitate. Serviciile de inchiriere masini sunt concepute proclient din respect pentru el, asteptarile lui si timpul sau”  a declarat Cristian Cristea asociat fondator al companiei Partner Rent a Car.

office@partner-rentacar.ro

https://partner-rentacar.ro

Partner Rent SRL
1 Mai, nr. 54H, Otopeni, Ilfov, Romania
+40 755 242 392
office@partner-rentacar.ro

Copyright © 2017 Partner Rent A Car Bucharest ® Inchirieri Auto Bucuresti. Toate drepturile rezervate.