Menu
×

Inchiriere masina cu sofer – Transferuri

Inchiriere masina cu sofer

Fie ca vrei sa cunosti Bucurestiul mai bine intr-un tur privat, fie doresti vezi renumitul castel Bran (asa supra- numitul castelul lui Dracula), fie ai intalniri de afaceri in Bucuresti sau in orasele din apropierea Bucurestiului, inchirerea unei masini cu sofer este ce ai nevoie.

Travel to Romania Dracula Castle
Arcul de Triumf Bucuresti - calatorie
Bucuresti Piata Presei

Inchiriere masina cu sofer pentru tururi private de o zi

Poti alege serviciul acesta pentru tururi de 4 (standard) sau 8 ore (extins) in Bucuresti. Soferul te va conduce pe ruta stabilita, la obiectivele turistice incluse in ruta. Pretul turului nu include ghid autorizat, dar la cerere putem oferi ghidaj sau te putem pune in legatura cu un ghid.

A doua optiune este de a alege un tur privat in Romania, la Castelul Peles, pe Valea Prahovei, la Castelul Bran ( cel mai popular), la Salina Prahova, Vulcanii Noroiosi sau la sud, la Marea Neagra.

Acest serviciu reprezinta tur de o zi, fara innoptare, care include: inchirierea masinii, carburant, sofer la dispozitie, taxe de drum si pod.

Inchiriere masina cu sofer pentru evenimente

Inchirierea unei masini cu sofer pentru evenimente te salveaza cand organizezi un eveniment privat (nunta, botez etc) sau evenimente corporate (conferinte, seminarii, summit-uri) si iti sunt necesare van-uri pentru transferul oaspetilor  de la hotel la locatie sau masini premium pentru protocol.

Iti inchiriem vanuri Mercedes Viano, VW transporter, Opel Vivaro sau similar, autoturisme cu care putem asigura transferul confortabil a maxim 8 persoane.

Pentru inchirierea de masini de protocol ai optiuni variate, toate de lux,  in functie de buget, preferinte si disponibilitate la momentul evenimentului: Porsche Cayenne, BMW X3, jeep Range Rover Vogue / sport sau similar.

Transfer Aeroport Otopeni Bucuresti

Tranferul aeroport Otopeni Bucuresti este varianta cea mai confortabila si sigura de transport cand vii sau pleci din Bucuresti via aeroportul Henri Coanda – Otopeni. Poti alege clasa de autoturism dorita, ai intimitatea de care ai nevoie, elimini timpul de asteptare sau stresul ca nu gasesti un taxi disponibil. In plus, costul este fix, pre-platit si poti sa iti gestionezi mai bine bugetul calatoriei.

Transfer intre doua adrese din Bucuresti

Ti se adreseaza acest serviciu mai ales cand te afli sub presiunea timpului si nu cunosti Bucurestiul sau stilul de condus din marele oras. Un sofer cu experienta te asteapta ala dresa indicata, te conduce la destinatie si poate astepta dupa tine. Transferul intre cele doua adrese are un cost fix, taxam suplimentar timpul de asteptare. E mai sigur si mai flexibil decat orice alta forma de transport in Bucuresti. Intreaba-ne despre transferurile tale in Bucuresti!

Transfer in Romania cu sau fara asteptare

In cazul in care aterizezi pe aeroportul Otopeni – Henri Coanda- iar destinatia ta este unul dintre orasele situate la maxim 200 km de Bucuresti, transferurile Otopeni si orasul dorit iti vor eficientiza timpul, aducandu-ti tot confortul unui transfer privat, cand esti doar tu, insotitorii tari si soferul.

Soferul poate astepta la destinatie, sub conditia ca transferul sa nu necesite innoptare. Orele de stationare sunt platite suplimentar.

Mentiuni la Inchirierea masinilor cu sofer si a transferurilor

Inchirierea masinilor cu sofer pentru tururi si transferuri se face pentru un numar intre 3 si maxim 8 pasageri. In cazul in care serviciul necesita innoptare, vei plati suplimentar cazare, masa si diurna pentru sofer.

Partner Rent SRL
1 Mai, nr. 54H, Otopeni, Ilfov, Romania
+40 755 242 392
office@partner-rentacar.ro

Copyright © 2017 Partner Rent A Car Bucharest ® Inchirieri Auto Bucuresti. Toate drepturile rezervate.