Menu
×

FAQ

Intrebari frecvente

Pretul afisat este per zi de inchiriere -24 ore.

Rezervarile se fac online, alegand clasa autoturismului dorit, alegeti extra-optiunile dorite (GPS, scaun copil etc), adaugati in cosul de cumparaturi si ne precizati locul de predare- primire a masinii. Puteti, de altfel sa faceti rezervari telefonic la +40 766 526 652 sau via email la Info@partnerrentacar.ro.

Imaginile sunt cu titlu informativ. Veti primi o masina din aceeasi clasa de autoturisme, nu aceeasi masina din imagina sau marca.

Puteti apela la serviciile de rent a car, rent a car cu sofer sau transferuri 24/7 la contactele (telefon/ email) existente pe website. Acelasi program este valabil pentru partenerii companii care necesita asistenta rutiera sau orice alt tip de asistenta aferent serviciul de inchiriere.

Partner Rent a Car nu are limita de kilometri zilnic sau per sejur

Iti furnizam masina cu rezervorul plin si trebuie adusa cu rezervorul plin. Diferenta de combustibil lipsa va fi taxata cu 6 RON/ litru +50 RON service.

Nu exista conditii speciale de inchiriere pentru acest tip de autoturism, se aplica aceleasi conditii ca pentru toate autoturismele Partner Rent a Car.

Da, acestea sunt extraoptiuni la comanda de baza a masinii. Urmariti extraoptiunile de care aveti nevoie, alegeti-le sau mentionati-le in rezervare, iar noi va predam masina pregatita cu tot ce ati solicitat.

Da, este posibil, dar pentru aceasta trebuie sa ne trimiteti o solicitare acest sens, iar noi sa va eliberam carte verde.

Puteti plati numerar la sofer, prin transfer bancar, PayPal sau plata cu cardul, POS- la sofer.

Veti intalni soferul dincolo de zona de securitate in aeroport sau la locul agreat in Bucuresti, purtand placuta cu numele tau. In cazul in care nu va intalniti, sunati la la serviciul de suport Parnet Rent a Car.

Pentru serviciul de transfer de aeroport sau intre doua adresa in Bucuresti numarul maxim de pasageri este 8 persoane.

Soferul asteapta pana la 30 de minunte. In cazul transferurilor de la aeroportul Otopeni, acesta oricum monitorizeaza sosirile. Va rugam, totusi, sa ne anuntati intarzierea. La numarul de suport  +40 766 526 652.

Ne cereti tipul de masina pe care il doriti ( auto de lux sau van), ora desfasurarii evenimentului, numarul de ore pentru care doriti inchirierea, iar noi va punem la dispozitie masina din respectiva clasa, condusa de sofer cu experienta. Oferta noastra va fi pentru perioada orara stabilita, timpul care depaseste aceasta perioada va fi taxata suplimentar cu ….. RON/ ora.

In cazul tururilor de o zi este inclusa inchirierea masinii, soferul, carburantul, taxele de drum si pod. Nu este inclus accesul la obiective, nici ghid. La cerere va putem pune la dispozitie ghid autorizat.

Da, va putem furniza asistenta la alcatuirea circutului in Romania care sa se potriveasca stilului vostru de calatorie, va putem aduce recomandari pentru o calatorie reusita sau chiar putem alcatui un circuit self-drive pentru voi, ocupandu-ne inclusiv de rezervarea cazarilor ca voi sa sa va bucurati de vacanta.

Pretul include inchirierea masini pe numarul de zile, asigurarea masinii, cazarea de-a lungul traseului pe care l-ati ales, la standardul ales.

Ne puteti suna oricand la numarul  +40 766 526 652 sau contacta la adresa de email Info@partnerrentacar.ro. Serviciul de suport este disponibil 24/7/365.

Partner Rent SRL
1 Mai, nr. 54H, Otopeni, Ilfov, Romania
+40 755 242 392
office@partner-rentacar.ro

Copyright © 2017 Partner Rent A Car Bucharest ® Inchirieri Auto Bucuresti. Toate drepturile rezervate.